Lainaa 18 Vuotiaalle

Ikäraja saattaa tulla monille lainanhakijoille vastaan pikavippejä hakiessa, sillä moni yrityksistä ei myönnä lainaa 18 vuotiaille. Jotkut firmat vaativat jopa 21 vuoden ikää hakijoilta. Tämä johtuu siitä että mitä vanhempi hakija on, sitä todennäköisemmin sillä on parempi lainan takaisinmaksukyky. 18 vuotiaat saattavat olla edelleen koulussa, tai muuten ei vielä tarpeeksi vastuuntuntoisia lainanmaksajia. Tästä huolimatta markkinoilta löytyy firmoja jotka myöntävät lainaa 18 vuotiaille ja siitä eteenpäin. 

Olemme listanneet nämä pikavippiyritykset alla olevaan taulukkoon josta niitä pystyy helposti myös vertailemaan. Lisäämme taulukkoon lisää firmoja sitä myötä kun löydämme niitä ja ehdimme niitä listaamaan. Mikäli mielestänne joku firma puuttuu alla olevasta vertailusta, niin kommentoi ihmeessä sivun alalaidassa olevaan kommentointikenttään niin otamme sen vertailuun mukaan.

Mikäli olet 18 vuotias lainanottaja, muista laskea tarkkaan milloin saat lainan maksettua takaisin. Mitä pidemmällä laina-ajalla otat lainaa, sitä kalliimmaksi laina tulee. Suosittelemme selvittämään tarkkaan mistä ja milloin saat rahat takaisin jotta pystyt maksamaan lainan pois ajallaan. Mikäli sinulla ei vielä ole työpaikkaa, suosittelemme että jätät lainan ottamatta.

Loan Comparisons

Lainaa: 123
Term: 123
  • Rajaa tuloksia:
  • Suosittelemme
  • Vippi 18 vuotiaalle
  • Ilmainen ensilaina
Järjestä:
Löysimme lainanantajaa:
Löysimme vain yhden lainanantajan:
Emme löytäneet yhtäkään lainanantajaa. Etsi uudestaan.
Näytä lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *