Kategoria: Uncategorized

Lainalaskuri

Lainalaskurilla voit laskea lainasi kustannuksen kun tiedät lainan vuosikoron, lainan määrän sekä takaisinmaksukuukausien määrän. Laskin näyttää, syötettyäsi tarvittavat tiedot, yhden maksuerän keskimääräisen suuruuden sekä koron määrän jota joudut maksamaan lainattavsan summan päälle. Laskuri myös ilmoittaa mitä laina tulee sinulle yhteensä maksamaan kun.

Laskurista voi myös katsoa maksuaikataulun, josta näet kätevästi maksuajankohdan sekä vähennettävän lainan määrän. Painamalla nappia “Printtaa” voit myös kätevästi printata laskurin näyttmät tiedot printterillä. 

Voit myös valita vaihtoehdon “Graafi” joka näyttää kuinka lainasi lyhenee kuukausittain graafin muodossa:
lainalaskuri graafi

Laskurin näyttämät tiedot ovat suuntaa antavat ja persutuvat mm. kuukauden maksueriin. Eli jos lainasi on esim. kuukautta lyhyempi, voi laskuri antaa normaalia vääremmän kuvan kokonaiskustannuksista. On kuitenkin hyvä muistaa että mitä pidemmän lainan otat, sitä kalliimpi laina on ja mitä lyhyemmän laina-ajan otat sitä halvempi laina on. Laskuri kannattaa siis käyttä suuntaa-antavana, auttaen sinua laskemaan karkean arvion takaisinmaksettavasta määrästä. Lopullinen vuosikorko, takaisinmaksuaika ja kustannukset määräytyvät aina henkilökohtaisesti riippuen siitä mistä lainan otat. Käytä siis laskinta oman harkintasi mukaan.

Auto Loan Calculator
Enter a "0" (zero) for one unknown value above.

Lainaa 18 Vuotiaalle

Ikäraja saattaa tulla monille lainanhakijoille vastaan pikavippejä hakiessa, sillä moni yrityksistä ei myönnä lainaa 18 vuotiaille. Jotkut firmat vaativat jopa 21 vuoden ikää hakijoilta. Tämä johtuu siitä että mitä vanhempi hakija on, sitä todennäköisemmin sillä on parempi lainan takaisinmaksukyky. 18 vuotiaat saattavat olla edelleen koulussa, tai muuten ei vielä tarpeeksi vastuuntuntoisia lainanmaksajia. Tästä huolimatta markkinoilta löytyy firmoja jotka myöntävät lainaa 18 vuotiaille ja siitä eteenpäin. 

Olemme listanneet nämä pikavippiyritykset alla olevaan taulukkoon josta niitä pystyy helposti myös vertailemaan. Lisäämme taulukkoon lisää firmoja sitä myötä kun löydämme niitä ja ehdimme niitä listaamaan. Mikäli mielestänne joku firma puuttuu alla olevasta vertailusta, niin kommentoi ihmeessä sivun alalaidassa olevaan kommentointikenttään niin otamme sen vertailuun mukaan.

Mikäli olet 18 vuotias lainanottaja, muista laskea tarkkaan milloin saat lainan maksettua takaisin. Mitä pidemmällä laina-ajalla otat lainaa, sitä kalliimmaksi laina tulee. Suosittelemme selvittämään tarkkaan mistä ja milloin saat rahat takaisin jotta pystyt maksamaan lainan pois ajallaan. Mikäli sinulla ei vielä ole työpaikkaa, suosittelemme että jätät lainan ottamatta.

Loan Comparisons

Lainaa: 123
Term: 123
  • Rajaa tuloksia:
  • Suosittelemme
  • Vippi 18 vuotiaalle
  • Ilmainen ensilaina
Järjestä:
Löysimme lainanantajaa:
Löysimme vain yhden lainanantajan:
Emme löytäneet yhtäkään lainanantajaa. Etsi uudestaan.
Näytä lisää