Lainalaskuri

Lainalaskurilla voit laskea lainasi kustannuksen kun tiedät lainan vuosikoron, lainan määrän sekä takaisinmaksukuukausien määrän. Laskin näyttää, syötettyäsi tarvittavat tiedot, yhden maksuerän keskimääräisen suuruuden sekä koron määrän jota joudut maksamaan lainattavsan summan päälle. Laskuri myös ilmoittaa mitä laina tulee sinulle yhteensä maksamaan kun.

Laskurista voi myös katsoa maksuaikataulun, josta näet kätevästi maksuajankohdan sekä vähennettävän lainan määrän. Painamalla nappia “Printtaa” voit myös kätevästi printata laskurin näyttmät tiedot printterillä. 

Voit myös valita vaihtoehdon “Graafi” joka näyttää kuinka lainasi lyhenee kuukausittain graafin muodossa:
lainalaskuri graafi

Laskurin näyttämät tiedot ovat suuntaa antavat ja persutuvat mm. kuukauden maksueriin. Eli jos lainasi on esim. kuukautta lyhyempi, voi laskuri antaa normaalia vääremmän kuvan kokonaiskustannuksista. On kuitenkin hyvä muistaa että mitä pidemmän lainan otat, sitä kalliimpi laina on ja mitä lyhyemmän laina-ajan otat sitä halvempi laina on. Laskuri kannattaa siis käyttä suuntaa-antavana, auttaen sinua laskemaan karkean arvion takaisinmaksettavasta määrästä. Lopullinen vuosikorko, takaisinmaksuaika ja kustannukset määräytyvät aina henkilökohtaisesti riippuen siitä mistä lainan otat. Käytä siis laskinta oman harkintasi mukaan.

Auto Loan Calculator
Enter a "0" (zero) for one unknown value above.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *